Auto schadeherstel IJsselstein

Autobedrijf van Lexmond IJsselstein is een erkend schadeherstelbedrijf in de regio IJsselstein, Nieuwegein, Vianen en Utrecht. Heeft u autoschade? Meldt dit dan altijd als eerste aan uw verzekeringsmaatschappij vul altijd een Europees Schadeformulier in. Doe dit nog op de plek waar u de schade heeft opgelopen of geconstateerd.

U kunt bij Autobedrijf van Lexmond IJsselstein terecht voor onder andere taxatie van de schade, het uitdeuken van uw carrosserie, het repareren van de autobekleding, reparatie van de autovelgen, het lakken en spuiten van de schade en voor het verwijderen van krassen in de lak. Voor klein auto schadeherstel betaalt u bij Autobedrijf van Lexmond IJsselstein ook een klein bedrag! Zo staat uw auto weer glanzend en als nieuw voor de deur.

Bij ons maakt u voor auto schadeherstel eenvoudig online een afspraak op de dag die u het beste uitkomt.

Maak direct een afspraak
Onze Occasions
Staat uw nieuwe auto nu nog bij ons?

Autobedrijf van Lexmond heeft altijd een ruim assortiment occasions beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands kwaliteitsauto zoals een Audi, of een auto waarmee u zonder zorgen op vakantie te gaan, u kunt het ongetwijfeld bij ons vinden.

De auto’s die wij verkopen lopen wij altijd na op de bekende punten en we doen altijd een APK-keuring. Nieuwsgierig naar wat wij op vooraad hebben?

Onze occasions
Peter van Lexmond - Directeur Autobedrijf van Lexmond
Het Team
Wie is Autobedrijf van Lexmond?

Het vaste team bij Autobedrijf van Lexmond bestaat uit Peter van Lexmond en Michel Reinhard. Samen bedienen zij een grote groep tevreden klanten uit met name IJsselstein en Nieuwegein, maar ook uit andere plaatsen in de omgeving van Utrecht

Binnen Autobedrijf van Lexmond is er kennis van zo goed als alle automerken, regelmatig helpen wij klanten met Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Volkswagen en zelfs klassiekers.