APK-Keuring IJsselstein

Is uw auto toe aan een APK-keuring? Dan is Autobedrijf van Lexmond een goede keuze! We weten allemaal dat de APK-keuring een verplichte kostenpost is, en daarom maken wij uw APK-keuring zo transparant mogelijk.

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto worden er testen gedaan met betrekking tot de veiligheid en het milieu. Sinds 2012 worden er veel zwaardere eisen gesteld aan een APK-keuring, met name inzake de remmen. De remmen dienen in goede staat te zijn, de banden worden gecontroleerd, er wordt naar de wielophanging gekeken, de stuurinrichting wordt gecheckt en de verlichting wordt nagekeken. Voor wat betreft de APK keuring en de milieueisen mogen er niet teveel vervuilende stoffen worden uitgestoten door het motorvoertuig. Bij benzinemotoren wordt er een 4-gasmeting gedaan en bij dieselmotoren wordt er gemeten hoeveel roet er wordt uitgestoten. Bij een APK-keuring wordt er ook opgelet of de auto wel correct staat geregistreerd.

Een APK-keuring is één jaar geldig. Bij ons maakt u voor een APK-keuring eenvoudig online een afspraak op de dag die u het beste uitkomt.   

Maak direct een afspraak
Onze Occasions
Staat uw nieuwe auto nu nog bij ons?

Autobedrijf van Lexmond heeft altijd een ruim assortiment occasions beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands kwaliteitsauto zoals een Audi, of een auto waarmee u zonder zorgen op vakantie te gaan, u kunt het ongetwijfeld bij ons vinden.

De auto’s die wij verkopen lopen wij altijd na op de bekende punten en we doen altijd een APK-keuring. Nieuwsgierig naar wat wij op vooraad hebben?

Onze occasions
Peter van Lexmond - Directeur Autobedrijf van Lexmond
Het Team
Wie is Autobedrijf van Lexmond?

Het vaste team bij Autobedrijf van Lexmond bestaat uit Peter van Lexmond en Michel Reinhard. Samen bedienen zij een grote groep tevreden klanten uit met name IJsselstein en Nieuwegein, maar ook uit andere plaatsen in de omgeving van Utrecht

Binnen Autobedrijf van Lexmond is er kennis van zo goed als alle automerken, regelmatig helpen wij klanten met Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Volkswagen en zelfs klassiekers.