Aircoservice IJsselstein

Wilt u zich comfortabel blijven voelen terwijl u auto rijdt? Dan is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd aan de airconditioning van de auto. De airco zorgt er namelijk voor dat het luchtklimaat in de auto goed blijft en dat het niet te droog of te vochtig wordt. Bij Autobedrijf van Lexmond IJsselstein kijken wij uw airconditioning na en plegen we onderhoud als het nodig is.

Een airco-check door Autobedrijf van Lexmond IJsselstein is niet noodzakelijk, maar wel op jaarlijkse termijn aan te raden. Duurt het bijvoorbeeld lang voordat de auto warm of gekoeld is? Of ruikt de auto muf? Dan is het verstandig om Autobedrijf van Lexmond een airco-check te laten doen. Voorkom met regelmatig onderhoud een lekkage aan het airco-systeem. Dit maakt het rijplezier minder, en het onderhoud alleen maar duurder.

Bij ons maakt u voor het bijvullen van de airco eenvoudig online een afspraak op de dag die u het beste uitkomt.

Maak direct een afspraak
Onze Occasions
Staat uw nieuwe auto nu nog bij ons?

Autobedrijf van Lexmond heeft altijd een ruim assortiment occasions beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands kwaliteitsauto zoals een Audi, of een auto waarmee u zonder zorgen op vakantie te gaan, u kunt het ongetwijfeld bij ons vinden.

De auto’s die wij verkopen lopen wij altijd na op de bekende punten en we doen altijd een APK-keuring. Nieuwsgierig naar wat wij op vooraad hebben?

Onze occasions
Peter van Lexmond - Directeur Autobedrijf van Lexmond
Het Team
Wie is Autobedrijf van Lexmond?

Het vaste team bij Autobedrijf van Lexmond bestaat uit Peter van Lexmond en Michel Reinhard. Samen bedienen zij een grote groep tevreden klanten uit met name IJsselstein en Nieuwegein, maar ook uit andere plaatsen in de omgeving van Utrecht

Binnen Autobedrijf van Lexmond is er kennis van zo goed als alle automerken, regelmatig helpen wij klanten met Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Volkswagen en zelfs klassiekers.