Auto in en verkoop IJsselstein

Voor auto in en verkoop IJsselstein, Nieuwegein, Vianen en Utrecht bent u bij Autobedrijf van Lexmond IJsselstein aan het juiste adres. Wij hebben altijd occasions op voorraad, van de meest uiteenlopende modellen en merken. Autobedrijf van Lexmond IJsselstein geeft u een goed bod en de communicatie is eerlijk. Heeft u speciale wensen met betrekking tot een occasion? Dan houden wij daar adequaat rekening mee. Ervaring en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Kom langs en maak een keuze uit ons mooie aanbod.

Vindt u het moeilijk uw auto zelf te verkopen? Dan kunt u overwegen de verkoop uit handen te geven tegen zeer lage verkoopkosten. Wij verkopen voor u uw auto en ontvangen een klein deel commissie.

Bij ons maakt u voor auto in- en verkoop eenvoudig online een afspraak op de dag die u het beste uitkomt.

Maak direct een afspraak
Onze Occasions
Staat uw nieuwe auto nu nog bij ons?

Autobedrijf van Lexmond heeft altijd een ruim assortiment occasions beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands kwaliteitsauto zoals een Audi, of een auto waarmee u zonder zorgen op vakantie te gaan, u kunt het ongetwijfeld bij ons vinden.

De auto’s die wij verkopen lopen wij altijd na op de bekende punten en we doen altijd een APK-keuring. Nieuwsgierig naar wat wij op vooraad hebben?

Onze occasions
Peter van Lexmond - Directeur Autobedrijf van Lexmond
Het Team
Wie is Autobedrijf van Lexmond?

Het vaste team bij Autobedrijf van Lexmond bestaat uit Peter van Lexmond en Michel Reinhard. Samen bedienen zij een grote groep tevreden klanten uit met name IJsselstein en Nieuwegein, maar ook uit andere plaatsen in de omgeving van Utrecht

Binnen Autobedrijf van Lexmond is er kennis van zo goed als alle automerken, regelmatig helpen wij klanten met Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Volkswagen en zelfs klassiekers.