Scherp geprijsde autobanden kopen in IJsselstein

Voor de aankoop van goedkope autobanden gaat u naar Autobedrijf van Lexmond in IJsselstein. Autobedrijf van Lexmond IJsselstein is een erkende leverancier van zo goed als alle merken autobanden en ons assortiment is zeer breed.

Bij Autobedrijf van Lexmond IJsselstein geven wij u een vakkundig advies over de verschillen tussen verschillende soorten autobanden. Zo zijn er zomerbanden, winterbanden en seizoensbanden. Voor een grotere veiligheid op de weg is het bij een temperatuur lager dan 7 graden aan te raden gebruik te maken van winterbanden. Autobedrijf van Lexmond IJsselstein levert winterbanden en zomerbanden in elk formaat tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard worden de autobanden bij Autobedrijf van Lexmond IJsselstein na aanschaf vakkundig gemonteerd, op spanning gebracht en wordt de auto uitgebalanceerd.

Bij ons maakt u voor de aanschaf van merk autoband of van goedkope autobanden eenvoudig online een afspraak op de dag die u het beste uitkomt.

Maak direct een afspraak
Onze Occasions
Staat uw nieuwe auto nu nog bij ons?

Autobedrijf van Lexmond heeft altijd een ruim assortiment occasions beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands kwaliteitsauto zoals een Audi, of een auto waarmee u zonder zorgen op vakantie te gaan, u kunt het ongetwijfeld bij ons vinden.

De auto’s die wij verkopen lopen wij altijd na op de bekende punten en we doen altijd een APK-keuring. Nieuwsgierig naar wat wij op vooraad hebben?

Onze occasions
Peter van Lexmond - Directeur Autobedrijf van Lexmond
Het Team
Wie is Autobedrijf van Lexmond?

Het vaste team bij Autobedrijf van Lexmond bestaat uit Peter van Lexmond en Michel Reinhard. Samen bedienen zij een grote groep tevreden klanten uit met name IJsselstein en Nieuwegein, maar ook uit andere plaatsen in de omgeving van Utrecht

Binnen Autobedrijf van Lexmond is er kennis van zo goed als alle automerken, regelmatig helpen wij klanten met Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Volkswagen en zelfs klassiekers.