Auto onderhoud IJsselstein

Sinds 1989 is Autobedrijf van Lexmond een solide Autobedrijf  voor IJsselstein, Nieuwegein, Vianen en de regio Utrecht waar u terecht kunt voor jaarlijks of periodiek auto onderhoud. Autobedrijf van Lexmond is een RDW en BOVAG erkend onderhoudsbedrijf.

Voor de meeste mensen onder ons is de auto onze ‘Heilige Koe’. Daar zijn we dus erg zuinig op. Regelmatig auto onderhoud verlengd dan ook de levensduur van uw bolide. Bovendien is veiligheid en betrouwbaarheid zeer belangrijk om u veilig op de wegen te kunnen begeven. Wist u dat auto onderhoud te maken heeft met uw rijgedrag? Vooral voor de nieuwere auto’s kan zeer exact worden bepaald wanneer er auto onderhoud gepland moet worden. Er is een groot verschil tussen onderhoud aan oude of nieuwe auto’s, maar dat is voor Autobedrijf van Lexmond geen issue. Voor auto onderhoud aan alle typen auto’s kunt bij Autobedrijf van Lexmond terecht.

Er zijn altijd een paar vaste terugkerende auto onderhoud werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het vervangen van de motorolie en de oliefilters. Daarnaast worden er tijdens deze auto onderhoud beurten andere zeer belangrijke controles gedaan. Hoe zit het met de remmen, functioneren deze nog naar behoren? En wat is het profiel op de banden, is het nog voldoende om bijvoorbeeld de winter veilig in te gaan? Werken de ruitenwissers nog goed of veroorzaken de wissers grote strepen op de voorruit en belemmeren deze het zicht? Dan is er auto onderhoud nodig!

Vergeet vooral het regelmatige onderhoud aan de auto niet in het belang van de fabrieksgarantie. Garantie bepalingen eisen vaak regelmatig en binnen een bepaald termijn onderhoud na aanschaf van uw nieuwe voertuig. Bij ons maakt u voor auto onderhoud eenvoudig online een afspraak op de dag die u het beste uitkomt.

Maak direct een afspraak
Onze Occasions
Staat uw nieuwe auto nu nog bij ons?

Autobedrijf van Lexmond heeft altijd een ruim assortiment occasions beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands kwaliteitsauto zoals een Audi, of een auto waarmee u zonder zorgen op vakantie te gaan, u kunt het ongetwijfeld bij ons vinden.

De auto’s die wij verkopen lopen wij altijd na op de bekende punten en we doen altijd een APK-keuring. Nieuwsgierig naar wat wij op vooraad hebben?

Onze occasions
Peter van Lexmond - Directeur Autobedrijf van Lexmond
Het Team
Wie is Autobedrijf van Lexmond?

Het vaste team bij Autobedrijf van Lexmond bestaat uit Peter van Lexmond en Michel Reinhard. Samen bedienen zij een grote groep tevreden klanten uit met name IJsselstein en Nieuwegein, maar ook uit andere plaatsen in de omgeving van Utrecht

Binnen Autobedrijf van Lexmond is er kennis van zo goed als alle automerken, regelmatig helpen wij klanten met Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Fiat, Volkswagen en zelfs klassiekers.